Hæklede hundesenge

En side om mit hjertebarn - mine hæklede hundesenge

Projekt "hæklede-hundesenge" er mit eget lille projekt til fordel for gadehundene i Kathmandu, Nepal. Formålet med sengene er at støtte en sag og organisation, som er mit hjerte rigtig nært, nemlig KAT- Centre (Kathmandu Animal Treatment- Centre).


De er vores "hjertebarn" - intet mindre. Vi er dybt imponerede over hvor stort et arbejde de gør, og hvor stor en forskel det gør for både mennesker og dyr i Kathmandu. Vi har besøgt dem flere gange, og vi har set hvor ydmyg og passionerede de er - her går ingen penge til spilde. De har hjertet på rette sted, og ALT går til arbejdet med gadehundene.


KAT er en non-profit, velgørenhedsorganisation som blev grundlagt i 2003 af englænderen Jan Salter. Centret i Kathmandu drives til dagligt af lokale samt udenlandske frivillige. 

Målet med KAT er at nedbringe antallet af gadehunde, samt forbedre hundenes levevilkår. For at opnå dette mål har KAT iværksat nogle effektive og humane programmer, som blandt andet omfatter neutralisering, rabies vaccination samt behandling af skader og sygdomme. Herudover gør KAT meget ud af at ”uddanne” de lokale og påvirke deres opfattelsen af gadehundene. Og det virker  - det virker virkelig godt. Vi har på vores rejser til Nepal selv oplevet det markante fald i antallet af gadehunde, og set hvordan befolkningen nu har et helt andet - og bedre, syn på hundene. 

At kunne hjælpe med donationer til deres arbejde er en stor glæde for mig.


Sengene er helt "home made" - med kærlighed og masser af omsorg :-) Lukla og Sarpa har tilmed testet dem - og alle bliver godkendt. Siderne er faste, og jeg anbefaler ikke at man vasker sengene. Dog kan man evt. lægge en pude med aftagelig betræk, eller et tilklippet stykke "petbed" i bunden. Det er så nemt at holde sengen ren. Vores egne hunde Lukla og Sarpa foretrækker dem også sådan...  og det er praktisk. 

Alle senge er unikke - ligesom de skønne hunde som nu hygger sig med dem. Psssst..... kan selvfølgelig også bruges af en kat ♥

Jeg hækler sengene af garn jeg får doneret - og bytter dem væk for donationer som folk giver til KAT :-)

Er du interesseret i en seng så send mig en hilsen på MAIL :-) Så kan du få flere info.


Har du lyst til at donerer garn til mine senge er du meget velkommen. Alle kvaliteter, tykkelser og næsten alle farver modtages meget gerne. Desværre er der ikke interesse for brune, sorte, gule og orange senge - derfor ikke disse farver.

Neden for kan du se de senge jeg har lavet.

Se mere om KAT-Centre herSeng nr 33

 Seng nr 32

 Seng nr 31

Seng nr 30

Seng nr 29

Seng nr 28

Seng nr 27

Seng nr 26

Seng nr 25

Seng nr 24

Seng nr 23

Seng nr 22

Seng nr 21

Seng nr 20 :-)

Seng nr 19

Seng nr 18

Seng nr 17

Seng nr 16

Seng nr 15

Seng nr 14

Seng nr 13 - færdig 8. april 2015

Seng nr 11 - færdig 7. marts 2015

Seng nr 10
*
Seng nr 9 - færdig 30. januar 2015

Seng nr 6 - færdig  8 november 2014
*
Seng nr 5 - færdig 28. september
*
Seng nr 4 - færdig 12. september
*
Seng nr 3 - færdig 5. august
*
Seng nr 2 - færdig 5. juli 2014
*
Seng nr 1 - færdig 20. juni 2014
*

8 kommentarer:

 1. De er virkelig skønne og indtægterne går til et fantastisk godt formål.
  Har I brug for en med-hækler, så stiller jeg gerne op 🐶😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Tak for din hilsen og tanken. Sengene laver jeg selv, men måske du kan finde på andre ting som kan hjælpe projektet i Nepal. Måske nogle legetøjsbolde eller strikkede puder til hundene??
   Alle donationer modtages med kyshånd dernede.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Ih hvor er de senge skønne
  og KAT virker som om de gøre noget lokalt, noget der batter, istedet for nogle af de grupper der "bare" reder et par enkelte søde hunde ud til adoption, kan godt lide at KAT gør noget lokalt for at andre den måde hundene bliver behandlet og opfattet.
  kunne ikke finde din email, og når jeg klikkede på email fik jeg heler ikke noget... men måske vil jeg gerne købe en seng til min lille bandit...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Jeg har for tiden valgt at stoppe for flere bestillinger på senge, da listen var blevet for lang og for stressende. Jeg håber du forstår. Når jeg igen vil skrive flere op så skal jeg nok skrive det i et indlæg her på bloggen.
   Du kan maile til mail@sherpa.dk :-)
   Ja KAT er en fantastisk organisation - med hjertet på rette sted.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. 100% forståelse
   tak for dit svar

   Slet
 3. Hej Susan
  Hold op hvor er de flotte.
  Har du mulighed for at dele din opskrift?

  SvarSlet